Vágólapra másolva!
Változtatott a hozzáállásán és nem akar görcsölni az eredményesség miatt a négyszeres abszolút bajnok Kazár Miklós, aki változatlanul Ferencz Ramón navigátorral és egy Ford Fiesta R5-össel vág neki a rali ob idei szezonjának, amely a hétvégén kezdődik a Miskolc-ralival.

Kazárék csütörtöki közleménye szerint a Pro Racers duója a tavalyi, kevésbé sikeres idény után felújította a versenyautóját, amelybe az eddigi legjobb motor és új futómű került.

A miskolci páros számára az idénynyitó lesz az egyik legfontosabb az év során, mert ez lesz a hazai versenyük, amelyen tavaly harmadikként zártak, most azonban szeretnének jobb eredményt elérni.

"Bizonyítani akarunk a miskolci közönségnek, de nem görcsölünk rá a minél jobb eredményre, hanem az a legfontosabb a számunkra, hogy a csapat összes tagja jól érezze magát az egész hétvégén" - idézte a közlemény Kazárt, aki hozzátette: nagyon komolyan, ugyanakkor lazán akarnak versenyezni, mert biztos abban, hogy ez a hozzáállás meghozza az eredményességet.

A 168 kilométer össztávú Miskolc-rali a verseny eredményébe nem számító pénteki prológgal kezdődik, majd szombaton hat, vasárnap pedig nyolc gyorsasági szakaszra kerül sor.

Az ob az idén hét futamból áll, s október közepén, a Pécs környéki Mecsek-ralival zárul.