Társoldalunk:

Női versenyzővel erősít a Zengő Motorsport

2017.04.26. 13:31

Újabb fiatal tehetség kapott lehetőséget a bizonyításra Zengő Zoltántól és a Zengő Motorsporttól. György Anett most hétvégén Monzában, a WTCC betétfutamaként megrendezett ETCC-n, vagyis a túraautó Európa-bajnokságon ülhet be egy SEAT Leónba.

A 21 éves versenyző számára már ismerős az autóversenyzés világa: 2013-ban a Lotus Ladies Cup résztvevője volt, azóta pedig több kategóriában is versenyzett.

György Anett fiatal kora ellenére rutinos versenyzőnek számítForrás: Tamas Gabor Nagy Photography/György Anett Facebook

A Zengő Motorsport zöld-fekete autóját már múlt hétvégén, az OB első fordulóján kipóráblhatta a Hungaroringen, most pedig a nemzetközi mezőny következik. "Tisztában vagyok vele, hogy a monzai futam hatalmas kihívás lesz számomra, de nagyon bízom benne, hogy kellemes emlékekkel és sok tapasztalattal fogok onnan hazaérkezni" - írja Facebook oldalán.

Nagy Norbert tavaly összetettben harmadik lett az ETCC-benForrás: Tamas Gabor Nagy Photography/Zengő Motorsport Facebook

A Zengő Motorsport idén a WTCC-ben a fiatal Nagy Dániel, Aurelien Panis párossal indul, a TCR-ben ifj. Ficza Ferenc, az ETCC-ben pedig György Anett mellett Nagy Norbert képviseli a magyar csapatot.