Társoldalunk:

Michelisz Norbert nem járt messze a hányástól az időmérőn

2017.06.25. 11:27

Michelisz Norbert szerezte meg a pole pozíciót a WTCC portugál futamán, Vila Realban, méghozzá új pályacsúccsal. Pedig betegen versenyzett és elmondása szerint nem járt messze a hányástól sem.

Michelisz Norbert nem járt messze a hányástól, mégis megszerezte a pole pozíciótForrás: WTCC/Twitter

A Honda pilótája a szombati első szabadedzést megnyerte, a másodikon pedig csak két századdal maradt el Rob Hufftól, majd az időmérőt pályacsúccsal abszolválta. A pole pozíció megszerzése után a WTCC netes műsorában, az Over the Line-ban beszélt a magyar versenyző őszintén arról, hogyan érezte magát.

Micheliszé a portugál pole pozíció

Nem volt gyorsabb a magyar versenyzőnél a portugál időmérőn.

„Már az első gyors időmérős kör után közel álltam ahhoz, hogy azt mondjam, ezt lehetetlen most megcsinálnom. Őszinte leszek, nem jártam messze a hányástól, mondanom sem kell, így nem könnyű összpontosítani."

"Viszont nagyon hálás vagyok Emilianónak. Sokféle gyógyszere van, az egyik szerencsére hatott. Igazából az ő segítségének köszönhetem, hogy jól tudtam teljesíteni" – mondta Michelisz Norbert.

Hozzátette, hogy szereti a vila reali pályát, így nagy önbizalommal tekint a versenyre.  A Honda gyári csapatának magyar versenyzője az élről kezdi majd a főfutamot, mögüle Rob Huff és Thed Björk rajtolhat majd vasárnap.