Vágólapra másolva!
Odavan a német sajtó az autóversenysport legújabb, és talán legfiatalabb álompárjáért. Michael Schumacher unokaöccse, a hétszeres F1-es világbajnok testvérének, Ralf Schumachernek a fia, David a tizenhét éves magyar autóversenyzővel, Keszthelyi Viviennel jár. Nemcsak egymásba, hanem a száguldásba is szerelmesek: David a Formula-4-ben, Vivien az Audi R8 Cupban indul idén.

A német Express számolt be róla először, hogy IV. Schumi - ahogy az autósportban hívják David Schumachert - és a magyar lány egy párt alkot, és hogy a 16 éves német versenyző hívta el randizni a nála egy évvel idősebb Vivient.

A sebesség hozta össze őket Forrás: Origo

Keszthelyi Vivien a Borsnak elmondta, nagyon friss még a kapcsolatuk.

Utána az egyik közösségi oldalon kezdtünk el beszélgetni, nem sokkal később pedig már személyesen is találkoztunk. Már az elején megtörtént a családi bemutatás. Szerencsére sok időt tudunk együtt tölteni, mivel a szezon jelentős részében Németországban készülök fel.

Kettőnk között soha nem volt és nem is lesz rivalizálás, hiszen ő formaautóban, én viszont zárt karosszériás autóban versenyzem,

ugyanakkor mindenben támogatjuk egymást, és szívesen osztjuk meg a tapasztalatainkat."

Keszthelyi Vivien idén egy 500 lóerős Audi R8 LMS GT-vel versenyez Forrás: MTI/Kovács Tamás

A Bors Keszthelyi Vivien édesapjától megtudta, a legfiatalabb Schumacher illedelmesen engedélyt kért az udvarláshoz.

- mondta az édesapa.

A fiatal lovag le sem tagadhatná, hogy Schumacher:

Happy with my first Formula 4 test with the team US Racing thanks for the good work and the nice day boys✅

David Schumacher Official (@davidschumacher1) által megosztott bejegyzés,

Keszthelyi Vivien két hete jelentette be, hogy szintet lépve GT-sorozatban folytatja pályafutását, ahol majdnem 500 lóerős versenyautókkal küzdenek majd. Június első hétvégéjén pedig a DTM-mel együtt a Hungaroringre érkezik a sorozat.