Társoldalunk:

Egy hétvégén, egy pályán Michelisz Norbert és Kiss Norbert

2018.06.07. 13:23

Argentína helyett Budapesttől nem messze, a SzlovákiaRingen lesz a WTCR hatodik fordulója, a kamion Európa-bajnoksággal egyszerre. Igazi csemege lesz így a július 13-15-i hétvége a magyar autósport kedvelőinek, ugyanis egy pályán láthatják a szurkolók Michelisz Norbertet a túraautó-világkupában, valamint Kiss Norbertet a kamion Eb-mezőnyében.

Gazdasági-belpolitikai okokból elmarad a WTCR Argentínában. A WTCR Oscaro promótere és az Eurosport Events képviselői nemrég állapodtak meg erről a helyi hatóságokkal, a Nemzetközi Automobil Szövetség túraautó bizottsága pedig jóváhagyta a döntést. Beugróként Szlovákiát találták meg a szervezők, a Dunaszerdahelyhez közeli pálya pedig örömmel látja vendégül a sorozatot július 13-15-én, a kamion Európa-bajnokság harmadik fordulójával egy időben.

"Nagyon örülök, hogy ugyanazon a hétvégén ugyanazon a pályán fogunk versenyezni Michelisz Norbival és a többi magyarral. Szeretem a SzlovákiaRinget, jó emlékeim vannak onnan, tavaly időmérőt és futamot is nyertem ott a kamionommal. Remélem, hogy a közelsége miatt sok magyar szurkoló kijön majd biztatni minket" - mondta az Origónak Kiss Norbert, kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző.

Egyszerre szurkolhatunk a két NorbertnekForrás: Origo

Kiss Norbertet már hamarabb, jövő hétvégén is láthatjuk versenyezni, az ETRC mezőnye június 15-17-én érkezik Magyarországra.