Vágólapra másolva!
Argentína helyett Budapesttől nem messze, a SzlovákiaRingen lesz a WTCR hatodik fordulója, a kamion Európa-bajnoksággal egyszerre. Igazi csemege lesz így a július 13-15-i hétvége a magyar autósport kedvelőinek, ugyanis egy pályán láthatják a szurkolók Michelisz Norbertet a túraautó-világkupában, valamint Kiss Norbertet a kamion Eb-mezőnyében.

Gazdasági-belpolitikai okokból elmarad a WTCR Argentínában. A WTCR Oscaro promótere és az Eurosport Events képviselői nemrég állapodtak meg erről a helyi hatóságokkal, a Nemzetközi Automobil Szövetség túraautó bizottsága pedig jóváhagyta a döntést. Beugróként Szlovákiát találták meg a szervezők, a Dunaszerdahelyhez közeli pálya pedig örömmel látja vendégül a sorozatot július 13-15-én, a kamion Európa-bajnokság harmadik fordulójával egy időben.

"Nagyon örülök, hogy ugyanazon a hétvégén ugyanazon a pályán fogunk versenyezni Michelisz Norbival és a többi magyarral.

Remélem, hogy a közelsége miatt sok magyar szurkoló kijön majd biztatni minket" - mondta az Origónak Kiss Norbert, kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző.

Egyszerre szurkolhatunk a két Norbertnek Forrás: Origo

Kiss Norbertet már hamarabb, jövő hétvégén is láthatjuk versenyezni, az ETRC mezőnye június 15-17-én érkezik Magyarországra.