Vágólapra másolva!
A tavalyinál vagányabb, dinamikusabb dizájnt kapott Michelisz Norbert 2019-es autója. A BRC Racing Team Hyundai i30 N TCR-ének idei festéséből jelentősen visszaszorult a tavaly még domináns babakék, az összkép nagyban hasonlít a Hyundai gyári raliautóinak megjelenésére. 

A névadó főszponzor BRC piros- és fekete-fehér csíkos kombinációjából is kevés került az autóra, helyette a sötétkék lett hangsúlyos.

Így néz ki Michelisz Norbert 2019-es Hyundai i30N TCR-e Forrás: Michelisz Norbert Facebook

Az autót Gabriele Tarquini és Michelisz Norbert közösen leplezte le. A csapat másik két versenyzője, Augusto Farfus és Nick Catsburg egy festésben kicsit eltérő Hyundairól húzta le a lepelt: a BRC egyik új főtámogatója, a Lukoil hatalmas felirattal és jóval több pirossal jelenik meg.

Farfus és Catsburg autója Forrás: Hyundai Motorsport

Michelisz Norbert a sajtóeseményen elmondta, egyértelműen a bajnoki cím megszerzése a célja idén, és tavaly látta is, hogy képes erre az autó, hiszen csapattársa, Gabriele Tarquini megnyerte vele a világkupát. "Hosszú szezon áll előttünk, bármi megtörténhet, úgyhogy a kiegyensúlyozottság lesz a legfontosabb. Meg persze a sebesség, de ezzel együtt szerintem a végén a legokosabb versenyző ünnepelhet majd."

A túraautó-világkupa 2019-es szezonja április első hétvégéjén Marokkóban kezdődik, a Hungaroringre április utolsó hétvégéjén érkezik a WTCR.