Újabb értékes pontokat szerzett Sebestyén Péter a Supersport-vb-n

action Sebestyen and Perolari, WorldSSP race, WorldSBK  Jerez 2019
Sebestyen and Perolari, WorldSSP race, WorldSBK Jerez 2019
Vágólapra másolva!
Fantasztikus hétvégét teljesített a PTR Honda csapata és Sebestyén Peti Jerezben. A magyar pilóta karrierje eddigi legjobb kvalifikációja után a rajtrács negyedik sorának elejéről várta a FIM Supersport- világbajnokság 6. fordulóját. Egy újabb értékes 10. pozíciót bezsebelve, legjobb Hondásként haladt át a célvonalon. Hat értékes pontot gyűjtve megtartotta tizedik helyét a világbajnoki tabellán.

A Sport&Events Academy pilótája pozitívan értékeli a hétvégét:

„Ez a 10. hely nekem többet jelent, mint bármelyik másik eredményem ebben az évben, nagyon örülök neki. Most azt érzem, hogyha visszamehetnék az időben és újra átélhetném ezt a futamot, még okosabban és erősebben tudnék teljesíteni. Nagyon nehéz a yamahásokkal felvenni a harcot, teljesen másképp motoroznak, ahol gyorsabb voltam, ott ők visszafogtak, volt olyan szektor, ahol viszont megléptek előlem.

A tervem az volt, hogy a végén harcolok a 8. és 9. pozícióért, de az utolsó körök nem sikerültek tökéletesen. Boldog vagyok, ez volt a szezon legjobb versenye és megint egy lépéssel előrébb kerültünk az élmezőnyhöz."

Sebestyén Péter legjobb eredményének tartja a mostanit Forrás: gold and goose/Chippy Wood