Vágólapra másolva!
Robert Kubica után a motorsport egy másik jól ismert szereplőjével találkozott Vogel Adrienn. A tereprali világkupa 2018-as győztese, Kuba Pryzgonski a Hungarian Baja helyszínére, Várpalotára hívta meg a népszerű magyar autóversenyzőnőt, aki klasszikus magyar édességekkel lepte meg a lengyel bajnokot.

"Már ismerjük egymást Kubával, mivel őt is a fő támogatóm, a Platinum anyavállalata, az Orlen szponzorálja. Tavasszal együtt vettünk részt a cég fotózásán, és már akkor sokat beszélgettünk a versenyzésről, most pedig Várpalotán találkoztunk" - idézte fel ismertségük főbb állomásait Vogel Adri.

Vogel Adri és Kuba Pryzgonski mintha egy divatlapból lépett volna elő Forrás: Platinum Expert

A Kia Platinum Cupban és a Kia Platinum Rally Cupban szereplő versenyzőnő nem ment üres kézzel vendégségbe, hanem néhány tipikus, Magyarországon népszerű édességet vitt ajándékként Kubának.

"A Túró Rudi is ízlett neki, a Sport Szelet és a Balaton Szelet viszont azonnal a kedvence lett, rögtön le is csapott rá, ahogy a találkozásunkról készült videón is látható."

Az idei tereprali világkupán is az élvonalban harcoló Kuba Przygonski természetesen nem nassolni, hanem versenyezni érkezett Magyarországra, és mint eddig minden alkalommal, most is lelkesen beszélt a versenyről és a helyszínről is.

Vogel Adri a Hungarian Baján volt Kuba Przygonski vendége Forrás: Vogel Adri

"A Hungarian Baja mindig nagy kihívás elé állítja a pilótákat,

idén is egy hatalmas katonai területen versenyzünk, óriási ugratókat kell leküzdenünk, melyeken a legkisebb hiba is megbosszulhatja magát. Imádok itt versenyezni" - mondta még a hétvége kezdete előtt Vogel Adriennek a lengyel versenyző, aki végül fékproblémái ellenére negyedikként végzett kategóriájában a Hungarian Baján.

Vogel Adrienn sem marad sokáig a riporter szerepében: augusztus 23-25-én az Ózd-Salgó Rallyn indul a Kia Platinum Rally Cup soron következő fordulóján.