Társoldalunk:

Herczigék dobogós helyezésben bíznak a rali Eb ciprusi futamán

2019.09.26. 10:06

A tavalyi harmadik helyhez hasonló jó szereplésben bízik a Herczig Norbert, Ferencz Ramón kettős a rali Európa-bajnokság hétvégi ciprusi futamán.

A menedzsment csütörtöki tájékoztatása szerint a Mol Racing Team párosa felkészült az alaposan megváltozott viadalra.

"A tavalyihoz képest egyetlen gyorsasági maradt meg ugyanolyannak, az összes többi új szakasz. Újra feldolgoztuk a pályákat, és más gumitaktikát kell alkalmaznunk. Szeretnénk egy jó eredménnyel lezárni ezt az állomást" - idézte a kommüniké a Volkswagen Poli GTI R5-tel versenyző Herczig Norbertet.

Megismételné a tavalyi jó szereplését a Herczig Norbert-Ferencz Ramón párosForrás: zila@email.cz/Zilinsky Zdenek

Cipruson pénteken reggel kerül sor a kvalifikációra, este a rajtceremónia lesz Nicosiában, szombaton és vasárnap pedig a gyorsasági szakaszokat rendezik - áll a közleményben.

Herczigék az idei első, Azori-szigeteken rendezett versenyt ugyancsak műszaki hiba miatt nem tudták befejezni, a Kanári-szigeteken negyedikek, Lettországban tizenharmadikak lettek, Lengyelországban a nyolcadik, Olaszországban pedig a hetedik helyen végeztek. Augusztusban műszaki hiba miatt fel kellett adniuk a csehországi versenyt. Az idényt november 8. és 10. között a magyarországi viadalon zárja a magyar duó.