Vágólapra másolva!
Győzelemmel hangolt a most hétvégi Rally Hungary-ra Vogel Adrienn és navigátora, Notheisz Ivett. A Roger Racing Team és az Orsák Rallysport magyar párosa megnyerte kategóriáját múlt hétvégén a Kazincbarcika Rally-n, ahol autójuk új festését is bemutatták.

- foglalta össze a 2WD kategória győztese a Kazincbarcikán történteket.

A női duó versenyautójának új arculatát is ezen a versenyen mutatták be, a visszajelzések szerint elnyerte a szurkolók tetszését a korábbi piros dizájn helyetti lila-narancssárga színpárosítást. Adri és navigátora most viszont már Nyíregyházára készül.

Notheisz Ivett (balra) és Vogel Adrienn Kazincbarcikán megnyerte kategóriáját Forrás: Sári Péter és Csatlós Norbert

"Nagyon várjuk már a Rally Hungary-t, ez lesz a harmadik, amin részt veszünk. Egyre több a tapasztalatunk, ami a pályaírást is nagyban megkönnyíti, főleg most, hogy idén már kevesebb időnk van a recce day-en, de Ivett profizmusával és rutinjával ez biztosan nem jelent majd gondot. A tavalyi belső kamerás felvételekből készülök, próbálok javítani a hibáimon. Szeretnénk egy jót autózni és célba érni. Leginkább Mádot várom, valamiért nagyon szeretem azt a szakaszt. Reméljük, hogy jó időnk lesz és sokan kijönnek majd."

Kazincbarcikán debütált a páros autójának új festése Forrás: Sári Péter és Csatlós Norbert

Az idei Rally Hungary október 22-én, pénteken kezdődik. A szabadedzéseket, a kvalifikációt és a shakedownt Nyíregyháza mellett, Napkoron rendezik, majd a máriapócsi Rabócsringen egy szuperspeciállal startol a verseny. A gyorsasági szakaszokkal és etapokkal együtt több mint 966 km-t kell megtennie a mezőnynek.