Nézze meg a nőt, aki lenyűgöző melleivel rabolta el a svéd autóversenyző szívét

106th Running Of The Indianapolis 500 GettyImageRank2 motorsport Horizontal SPORT
INDIANAPOLIS, INDIANA - MAY 29: Marcus Ericsson, driver of the #8 Huski Chocolate Chip Ganassi Racing Honda, celebrates with his girlfriend Iris Tritsaris Jondahl after winning the 106th running of the Indianapolis 500 at Indianapolis Motor Speedway on May 29, 2022 in Indianapolis, Indiana. Chris Graythen/Getty Images/AFP (Photo by Chris Graythen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Felfordult a világ a svéd autóversenyzővel, Marcus Ericssonnal azóta, amióta megnyerte az IndyCar sorozat 500-as versenyét. De nem csak a győzelem miatt. Az egykori Forma-1-es versenyző barátnőja, a 22 éves dán-görög Iris Tritsaris Jondahl elrabolta szívét. A szerelmespár mostanság Amerikában turbékol, s a 31 éves autóversenyző szinte eszét vesztette a szerelemtől.

A pár egy évvel ezelőtt ismerkedett meg a spanyolországi Marbellán. 3-4 hónapon át az interneten tartották egymással a kapcsolatot, azaz ennyi ideig nem is látták egymást. Aztán a nő végre rászánta magát, elutazott Svédországba, s azóta dúl a szerelem.

Ha mégnézzük a hölgy képeit, rájövünk, miért vesztette el az eszét Ericsson.

A svéd Expressen című lap újságírója a napokban látogatta meg a szerelmespárt. Az újságírónő azt is leírta, hogy az interjú alatt Ericsson egy pillanatra sem engedte el szerelme kezét.

Forrás