Sokkot kapott és elsírta magát a hatalmas balesetet szenvedő világbajnok barátnője

2023.09.04. 21:58

A gyorsaságimotoros-világbajnokság (MotoGP) Katalán Nagydíjának elején a címvédő Francesco Bagnaia óriási bukása után a barátnőjét, Domizia Castagninit alaposan meg kellett vigasztalni.

Az olasz motorversenyző az első körben, az élről esett el a motorjával, majd a mögötte haladó mezőnyből Brad Binder nem tudta őt kikerülni, és áthajtott Bagnaia lábán.

A helyszínen volt a világbajnok versenyző barátnője, Domizia Castagnini is, aki a felvételt látva sírva fakadt és sokkott kapott, így a Ducati egyik stábtagja ment oda vigasztalni és nyugtatni őt.

Bagnaiát a baleset után a pálya orvosi központjába, majd a barcelonai kórházba szállították, ahol azt állapították meg, hogy törés nélkül megúszta az esetet az olasz versenyző. Ennek ellenére a vb éllovasát mankóval és kötésekkel engedték el a kórházból, amit barátnőjével és nővérével közösen hagyott el.

Nagyon szerencsés voltam, tényleg nagyon szerencsés, hálásnak kell lennem!mondta Bagnaia. – Mindent megteszünk azért, hogy ott lehessünk majd Misanóban, és ott megpróbálok majd jól teljesíteni."

Ajánlataink