Vágólapra másolva!
A hazai bajnokságban egyre jobban magára találó Ferencváros az első félidőben nem muzsikált túl jól, a Videoton kontrái veszélyesebbek voltak. Fordulás után feltámadt a Ferencváros, és vezetést szerzett. A gól után a Videoton játéka szétesett és ekkora különbséggel is megérdemelten nyertek a hazaiak.

NB I, 5. forduló:
Ferencváros - Videoton 4-0 (0-0)
Üllői út, 4000 néző, V: Bukovics
Ferencváros: Szűcs L. - Hrutka, Dragóner, Balog - Kriston, Lipcsei (Gyepes a szünetben), Szabó T. (Vén 60.), Szkukalek - Pinte, Jancula (Jovic 70.), Gera
Videoton: Végh - Tímár (Kovács B. 74.), Pomper, Vilotic, Szlezák - Usvat, Csató, Komódi (Sipeki 66.), Bekő - Terjék (Gojic 76.), Hamar
gól: Hrutka (49.), Jancula (59.), Szűcs L. (64. - 11-esből), Gera (70.)
sárga lap: Hrutka (89.), illetve Terjék (6.), Tímár (61.)

49. perc: egy baloldali ferencvárosi kisszögletet követően Pinte ívelt a kapu elé, s Hrutka a védők mögül kibújva, 4 m-ről a jobb sarokba fejelt (1-0).

59. perc: Szkukalek futott el a bal szélen, középre gurítását Jancula átvette, majd 2 látványos cselt követően Végh feje fölött a bal felső sarokba ívelt (2-0).

64. perc: Gera passzolt Vénhez, aki a 16-oson belül csinált egy cselt, ezt követően Pomper buktatta, 11-es. A büntetőt a közönség követelésére a ferencvárosi kapus, Szűcs L. végezte el és higgadtan a jobbra mozduló Végh mellett a bal sarokba gurított (3-0).

70. perc: Gera-Gyepes-Gera összjáték után a hazaiak csatára betört a 16-oson belülre, a kifutó Véghet is kicselezte, majd éles szögből a jobb felső sarokba lőtt (4-0).