Vágólapra másolva!
Közepes iramú mérkőzésen az első félidőben a Ferencváros, a másodikban a Haladás játszott fölényben. A fővárosiak a hajrában jobban koncentráltak, ennek köszönhették sikerüket.

Borsodi Liga, 18. forduló:
Haladás - Ferencváros 1-3 (0-1)
Szombathely, 4000 néző, V: Ábrahám
Haladás: Takács T. - Czeglédi - Nagy G., Juhász (Tóth P. 67.), Leandro (Suriel 73.) - Somfalvi (Nagy L. 67.), Horváth A., Némethy, Halmosi
- Filipovic, Preisinger
Ferencváros: Szűcs L. - Dragóner - Balog, Hrutka, Gyepes - Kriston (Jovic 79.), Lipcsei, Vén, Zombori (Szkukalek 61.) - Kuznyecov (Fülöp 67.), Pinte

gól:

sárga lap:

15. perc: Balog hatalmas bedobására az 5-ösnél jó ütemben érkezett Gyepes, aki fejjel a jobb sarokba csúsztatott (0-1).

57. perc: Preisinger és Lipcsei kölcsönösen ráncigálták egymást a 16-oson belül, Ábrahám játékvezető a ferencvárosi játékost látta szabálytalannak, 11-est ítélt, amit Leandro értékesített (1-1).

60. perc: Somfalvi átadását követően Preisinger lőtt 16 m-ről, labdája Gyepesről a kapufára pattant.

71. perc: Takács jött ki rosszul egy beadásra, Fülöp 12 m-ről a felső lécet találta el.

89. perc: Fülöp tartotta jól a labdát, a Haladás kapujától 20 méterre az üresen álló Jovichoz passzolt, aki a bal alsó sarokba csavart (1-2).

92. perc: Fülöp átadása után ismét Jovic volt eredményes (1-3).

Keszei Ferenc: "Felháborodott és szomorú vagyok. Felháborodott azért, mert rutintalanok voltunk, szomorú pedig azért, mert ezen nem tudunk változtatni."

Csank János: "Az utóbbi időben nagy lelki nyomás nehezedett ránk, ennek tudom be, hogy hiába szeteztünk labdát, rögtön el is vesztettük. Szerencsére a végén ez megváltoztt. Nagy győzelem ez, mert vesztett helyzetből fordítottunk. A hajrában pontosak voltunk, a cserék sokat lendítettek a játékunkon. Szeteném, ha a hátralévő fordulókban ezt az arcunkat mutatnánk."