Vágólapra másolva!
Ma délelőtt tárgyalta volna a Magyar Labdarúgó Liga fellebbviteli bizottsága Reszeli Soós István,  a fegyelmi bizottság által március 4-ig eltiltott soproni  vezetőedző ügyét, ám dr. Tóth Sándor elnök vezetésével a testület úgy döntött, újabb tanúk kihallgatása szükséges az ítélethozatalig.

Az újabb tárgyalást december 21-re tűzték ki, amit Reszeli is tudomásul vett, eközben a mai nap folyamán is felvette a kapcsolatot a Matáv Sopron vezetőségével, jelezvén, felőle akár már most megnyílhat az út az új tréner kinevezéséhez, viszont járandóságához ragaszkodik. Ez már csak azért is lényegbevágó, mert a szabályok szerint a klubok csak úgy szerződtethetnek új vezetőedzőt, ha a korábbival szemben nincs fizetési elmaradásuk.

Reszeli esetében azonban még akadnak vitás anyagi kérdések, ráadásul a soproni elöljárók a ma 18 órakor tartandó sajtótájékoztató előtt igencsak idegesek, és neheztelnek a szakvezetőre az elmúlt napokban tett nyilatkozatai okán. No meg minél előbb szeretnék bemutatni az új trénert, a másodosztályú REAC-tól érkezett Simon Tibort, a Ferencváros korábbi labdarúgóját.

A kora esti soproni tájékoztatón a jövőbeni tervek mellett nyilván szóba kerül a Reszeli Soós Istvánnal való elválás is, amiről természetesen beszámolunk olvasóinknak.

Bánki József

Korábban: