Vágólapra másolva!
Német, holland, spanyol, belga és francia érdeklődés után a Borsodi Liga őszi gólkirályát most a ciprusi Omonia Nicosia ostromolja.

A Dunaferr játékosát hírbe hozták már az 1860 Münchennel, az Ajax Amsterdammal, Valenciával, a Sevillával, a Real Zaragozával, az Atletico Madriddal, a belga Beerschottal, a francia első liga első öt helyezettjének valamelyikével (senki sem tudja, melyik klub az, még ő sem), legújabban pedig a ciprusi Omonia Nicosiával. Idehaza különösen az MTK látná szívesen a soraiban, csakhogy magyar csapat számára valószínűleg megfizethetetlen a csatár 130 millió forintos vételára.

A lista alapján igazán nem lenne meglepő, ha a nyolcszoros válogatott már a téli szünetben elkelne. "Napi kapcsolatban vagyok a menedzseremmel, ifjabb Laczkó Mihállyal - mondta Tököli. "Újabban a ciprusról érdeklődnek irántam, de oda, illetve Törökországba és Izraelbe nem mennék. Legszívesebben olasz, francia vagy spanyol klubban folytatnám. Nem siettetem a külföldre szerződést, ha nem lesz semmi fejlemény január 7-ig, akkor aznap Dunaújvárosban elkezdem a felkészülést."