Vágólapra másolva!
Az eredeti tervek szerint a Sopron együttese szombaton Pozsonyban játszott volna előkészületi mérkőzést a szlovák bajnokságban szereplő Inter Bratislava csapatával. Az időjárás azonban közbeszólt, hiszen a szlovák fővárosban még a műfüves pályák is jegesek. Ezt az Inter jelezte is a Matávnak, amely így itthon folytatja a felkészülést.

Noha Pozsonyba nem utazik el, játszani azért játszik a soproni csapat. Szombaton délelőtt a tavalyi kezdőcsapat mérkőzik a cserejátékosokból, valamint a Simon-Farkas edzőpáros által tesztelni kívánt labdarúgókból álló vegyescsapat ellen.

A már hétfő óta a csapatnál készülő jugoszláv Dragan Crnomarkovic mellett három új labdarúgót szeretne megnézni Simon Tibor vezetőedző. Az egyik a ferencvárosi nevelésű, tehát általa jól ismert Felföldi Csaba, aki 21 éves, elsősorban a középpályán bevethető, és akit a Matáv új szakvezetője így jellemzett: nagy munkabírású játékos.

Az olimpiai válogatott Fehér Zoltán három éve dolgozik a soproni együttes új edzőjével, és Simon szeretné, ha ez a munkakapcsolat a hűség városában is folytatódna. A harmadik a mindössze 20 éves örmény Javrujan, aki támadó középpályást és csatárt játszik, és rendkívül tehetséges játékos.

Lezárult a Matáv az őszi szezonra meghirdetett telefonos szurkolói játéka, amelyen a csapat hívei arra szavazhattak, ki volt a klub legjobb játékosa az ősszel. Összesen 1271 szavazat érkezett, a legtöbb voksot, szám szerint 284-et Sira István kapta, a második Nagy Tamás 214, míg a harmadik Tóth Mihály lett 186 szavazattal.

A győztes a napokban veheti át és használhatja öt hónapig a legjobbnak járó 147-es Alfa Romeo személygépkocsit.

Ajánlat:

A Borsodi Liga állása

Korábban: