Vágólapra másolva!
Küzdelmes, de alacsony színvonalú mérkőzésen a döntetlen igazságosnak mondható. A pontosztoszkodással mindkét csapat őrzi tavaszi veretlenségét.

Borsodi Liga, 27. forduló:
Vasas - Sopron 2-2 (1-1)
Illovszky-stadion, 4000 néző
vezette: Megyebíró
Vasas: Kövesfalvi - Schindler, Hrutka, Juhár, Makra - Simek, Hegedűs, Tóth N., Aranyos - Gyánó (Zrlic, 74.), Bükszegi (Váczi, 56.)
Sopron: Farkas - Csiszár, Szabados, Prazenica - Perger, Pintér, Horváth R. (Fehér, 65.), Somogyi, Tóth I. - Sira (Bausz, 58.), Tóth M. (Javrujan, 28.)
gól: Aranyos (25.), Zrlic (80.), illetve Horváth R. (35.), Bausz (78.)
sárga lap: Hegedűs (63.), Schindler (65.), illetve Horváth R. (51.), Farkas (91.)

25. perc: Tóth N. a soproniak térfelének közepéről kitűnő ütemben ugratta ki Aranyost, aki a bal oldalról, 14 m-ről, laposan a bal sarokba helyezte a labdát (1-0).

35. perc: Somogyi jobb oldali szögletrúgásánál Kövesfalvi alászaladt a labdának, így Horváth R. négy lépésről zavartalanul bólinthatott a kapu közepébe (1-1).

75. perc: Tóth N. jobb oldali szögletét Zrlic a kapufára fejelte.

78. perc: Hrutka hazaadása után Kövesfalvi fel akart szabadítani, de Bausz lábát találta el és a labda az üresen maradt kapuba perdült (1-2).

80. perc: Tóth N. balról adott középre, s a védők csak nézték, amint Zrlic 7 m-ről a jobb alsó sarokba fejelt (2-2).

Kiss László, a Vasas trénere: "Ilyen a futball. Most sem bánthatom játékosaimat, és nem is hagyom őket bántani. Mindent megtettünk a győzelemért, kár, hogy potyagólokat kaptunk. Bajainkat tetézi, hogy a Videoton elleni bajnoki mérkőzésen Schindler és Hegedűs játékára sem számíthatok, így lassan elfogyunk. Ennek ellenére óva intek mindenkit attól, hogy leírja a Vasast."

Simon Tibor, a Sopron vezetőedzője: "Nagyon értékes pontot szereztünk, innen nem sok csapat fog döntetlennel vagy győzelemmel távozni. Kiss Lászlót ismerve nagyon harcos Vasasra számítottunk, ezért csapatom kissé görcsösen kezdett. A végén becsúszott néhány durvaság is, de szerencsére Hrutka, Tóth Norbert és Simek lehiggasztották a többieket."