Vágólapra másolva!
Az első félidőben a Sopron, szünet után a Győr játszott jobban. A vendégek szinte az összes lehetőségüket kihasználták, így összességében igazságos a döntetlen.

Borsodi Liga, 28. forduló:
Matáv Sopron - Győri ETO 2-2 (1-1)
Sopron, 5000 néző
vezette: Szabó Zs.
Sopron: Farkas - Vincze, Szabados, Prazenica (Orabinec, 57.) - Perger, Pintér, Somogyi (Nagy T., 52.), Fehér, Tóth I. - Sira (Javrujan, 46.), Tóth M.
Győr: Sebők - Böjte (Baumgartner, 80.), Stark, Bajusz - Bognár, Gőgh, Szanyó, Farkas, Andre (Golovic, 73.) - Nicsenko, Semenik (Oross, 87.)
gól: Tóth I. (20., 72.), illetve Semenik (11., 62.)
sárga lap: Tóth I. (88.), illetve Gőgh (21.), Andre (40.), Golovic (86.)

11. perc: Szanyót jó ütemben ugratta ki a leshatárról kilépő Semeniket, aki 12 méterről, ballal, félmagasan a soproni kapu bal oldalába bombázott (0-1).

20. perc: Vincze hatalmas jobb oldali bedobása után egy győri fejen megcsúszva került a vendégek kapujának előterébe a labda, ahol jókora kavarodás után Tóth István 3 méterről továbbított a hálóba (1-1).

62. perc: Nicsenko fejjel csúsztatott Semenik elé, aki a tétovázó hazai kapus mellett a bal alsó sarokba helyezett (1-2).

72. perc: Tóth István a győri 16-os bal sarkánál felnézett, átemelte Sebőköt, a labda a kapufáról vágódott a hálóba (2-2).

Simon Tibor: "Néhány játékosom hozzáállásban, akaratban nem azt hozta, amit vártam, a futball iránti alázat nyomait sem láttam pár embernél. Annak örülök, hogy megmaradt a veretlenségünk, és kétszer is fel tudtunk állni a padlóról. Az első félidőben mi voltunk jobbak, szünet után a GYőr, úgyhogy a döntetlen igazságos."

Tamási Zsolt: "Az első félidőben nem tudtuk az utóbbi hetekben nyújtott játékot megismételni, örülhettünk, hogy ekkor nem kerültünk hátrányba. A második félidőben azért volt némi hiányérzetem, mert a Matáv akkor lőtt gólt, amikor az nem volt benne a játékban. Öszességében azonban igazságos a döntetlen."

Botár László