Vágólapra másolva!
Egy nappal azután, hogy a Magyar Labdarúgó Liga jóváhagyta a hat büntetőpont levonását a Dunaferrtől, az újvárosiak 4-1-re győztek a listavezető otthonában. A vendégek az első félidőben kitűnő ellentámadásaik révén megérdemelten vezettek, a szünet után pedig már csak előnyük megtartására törekedtek. A hajrára széteső MTK-val szemben mégis tovább tudták növelni előnyüket.

Borsodi Liga, 31. forduló:
MTK Hungária - Dunaferr 1-4 (1-3)
Hidegkuti-stadion, 1000 néző
vezette: Hanacsek
MTK: Hajdu - Komlósi, Smiljanic, Elek (Buzsáky, 34.) - Madar, Zavadszky, Jezdimirovic, Füzi Á. (Horváth, 73.) - Bori (Juhász, 66.), Branezac, Illés
Dunaferr: Bita - Molnár Z., Salamon, Éger, Kiss Gy. - Sowunmi (Nikolov, 92.), Jäkl, Lengyel, Rósa H. - Balaskó (Bagoly, 71.), Tököli (Mészáros, 82.)
gól: Zavadszky (8.), illetve Salamon (4.), Lengyel (23.), Rósa H. (32.), Sowunmi (87.)
sárga lap: Jezdimirovic (29.), illetve Lengyel (11.), Molnár Z. (19.), Sowunmi (63.), Tököli (79.)

4. perc: Balaskó bal oldali szögletét Lengyel a védőktől szorongatva Salamon elé fejelte, és az előrehúzódó védő 8 méterről, laposan a kapu közepébe vágta a labdát (0-1).

8. perc: Branezacot buktatták a kaputól 17 méterre, a szabadrúgást Zavadszky jobbal a sorfal fölött a jobb felső sarokba csavarta (1-1).

23. perc: Jäkl cselezgetett az MTK térfelének közepén, majd miután két védőn is átverekedte magát, Lengyel elé játszott, és a Dunaferr irányítója 17 méterről hatalmas gólt lőtt a bal alsó sarokba (1-2).

32. perc: Tököli húzogatott a jobb oldalon, majd Balaskóhoz passzolt, aki egy csel után a teljesen egyedül maradt Rósa Henrikhez gurított, és ő 8 méterről a tehetetlen Hajdu mellett félmagasan a kapu jobb sarkába helyezett (1-3).

57. perc: Bori jobbról ívelt középre, Zavadszky magasra felugorva fejelt, labdája a felső kapufát érte.

62. perc: Madar 50 méterre a Dunaferr kapujától észrevette, hogy Bita kapus kint áll, átívelt felette, ismét a kapufa "hárított".

87. perc: Lengyel indította a Dunaferr ellentámadását, a jobb oldalon felfutó Sowunmihoz passzolt, aki három védőt és Hajdut kicselezte, majd 10 méterről az üresen maradt kapu közepébe gurított (1-4).