Vágólapra másolva!
A Borsodi Liga 35. fordulójának nyitómeccsén rendkívül gyenge színvonalú mérkőzésen - bár Nicsenko a 93. percben szabályosnak tűnő gólt lőtt, a bíró lefújta az akciót - a Haladás-Győr kiesési rangadó gól nélküli döntetlennel végződött.

Kapura lövést szinte nem is láthatott a kilátogató ötezer néző a 90. percig, a ráadás viszont jóval "izgalmasabbra" sikerült: a győri térfelén, két méterre a jobb oldali szögletzászlótól bedobást végzett el Juhász, ám Nagy László elől Böjte megkaparintotta, majd előreívelte a labdát, s a saját térfeléről meginduló Nicsenko egyedül vezethette rá a labdát Takácsra - Tóth Péter hiába üldözte, már nem tudta utolérni -, s 16 méterről szépen ívelt a hazaiak kapusa felett a hálóba. Az ukrán támadó futott egy örömkört, ám a partjelző "odasúgta" Makai vezetőbírónak, hogy előzőleg nem Haladás-bedobásnak, hanem szögletnek kellett volna jönnie. A meglepett győri játékosok méltatlankodása ellenére a bíró elfogadta segédje döntését, és így nem lett semmi a győri vezetésből.

Ám majdnem Haladás-siker lett a vége. A kérdésés szögletet Jankovic lőtte be a jobb oldalról, majd Nagy László hét méterről fejelt, a labda pedig centikkel szállt el a kapu fölött, így maradt a döntetlen.

Az izgalmaknak ekkor még nem volt vége, ugyanis a mérkőzés után kiderült: a Haladásban három percig a megengedett öt helyett hat idegenlégiós (F. Pim, Japa, Leandro, Fred, Filipovic, Jankovics) játszott (valószínűleg ezért is cserélte le Szentes Lázár gyorsan Fredet a 84. percben.) Ha az eset bizonyításra kerül, a szabálykönyv idevonatkozó pontja szerint akár pontbüntetést is kaphat az így is nagy bajban levő szombathelyi gárda.

Borsodi Liga 35. froduló, rájátszás a 7-12. helyért:
Haladás - Győr 0-0
Szombathely, 5000 néző
vezette: Makai
Haladás: Takács - Czeglédi (Jankovics, 64.), Flávio Pim, Juhász, Selymes - Somfalvi (Japa, 81.), Tóth, Leandro - Fred (Nagy L., 84.), Filipovic, Halmosi.
Győr: Sebők - Böjte, Stark, Bajusz, Regedei (Golovic, 88.) - Mracskó (Semenik, 75.), Farkas, Gőgh (Lakos, 66.), Károlyi - Szanyó, Nicsenko.
sárga lap: Leandro (45.), illetve Farkas (32.), Nicsenko (83.)

Ajánlat: