Vágólapra másolva!
Szentes Lázár, a DVSC vezetőedzője elégedett az eddigi igazolásokkal, de úgy gondolja, hogy egy-két csatárra még mindenképpen szüksége lenne. A Loki vezetőedzője ezt azon a sajtótájékoztatón jelentette ki, amelyen bemutatták a gárda új szerzeményeit.

Eddig hat játékossal erősített a következő bajnokságra a DVSC labdarúgócsapata. A klub vezetősége leszerződtette Vincze Gábort (Sopron), Sándor Tamást (Beitar Jerusalem), Flavio Pimet (Haladás), Balogh Zsoltot (Békéscsaba), Selymes Tibort (Haladás), és közel a megállapodás Dombi Tiborral (Utrecht) is. Vele kapcsolatban Szilágyi Sándor cégvezető elmondta: minden engedély megvan ahhoz, hogy Dombit most már tényleg leigazolják, így csak napok kérdése az egyezség végleges formába öntése.

Szentes Lázár vezetőedző szerint jól erősítettek, de csatárposzton még szükség lenne egy-két új emberre. Az egyesület továbbra sem mondott le a válogatott gólerős labdarúgójáról, Horváth Ferencről, rajta kívül külföldiekkel is tárgyalnak.

A sajtótájékoztatón bejelentették: új mezszponzora van a gárdának. A Dreher Sörgyárak Rt.-vel kötött megállapodás értelmében Sándorék a következő szezonban a vállalat egyik termékének nevét viselik a mezükön. Nincs viszont névadó támogatója a Lokinak. A Netfórum ugyanis nem hosszabbította meg az idén lejáró együttműködési szerződést, így a vezetők most azon is fáradozhatnak, hogy a gyengére sikeredett tavalyi bajnoki év ellenére találjanak olyan céget, amelyik hajlandó áldozni a debreceni futballra.

Takács Tibor