Vágólapra másolva!
A Ferencváros labdarúgócsapata 2-1-es vereséget szenvedett a ciprusi AEL Limassol otthonában az UEFA-kupa selejtezőjének visszavágóján, de az első mérkőzésen elért 4-0-s győzelemnek köszönhetően 5-2-es összesítéssel továbbjutott. Az Újpest a feröer-szigeteki KI Klaksvik ellen hazai pályán 1-0-ra diadalmaskodott, s így (3-2-es összesítéssel) szintén felkerült az UEFA-kupa főtáblájára.

UEFA-kupa selejtező, visszavágó:
AEL Limassol (ciprusi) - Ferencváros 2-1 (1-0)
Limassol, 2000 néző
vezette: Lazarevski (macedón)
AEL Limassol:A. Hriszosztomu - Karalambosz, Patunasz, Kirjaku - T. Hriszosztomu, Konsztanti (M. Hrisztosztomu, 81.), Nikolau (Trattosz, 61.), Kraszasz - Ionnau, Sebők, Garpozis (Lambru, 64.)
Ferencváros:Szűcs - Vukmir, Dragóner, Gyepes - Kriston, Lipcsei, Kapic (Balog, 79.), Szkukalek - Gera, Tököli (Jovic, 46.), Leandro (Szili, 58.)
gól: Kirjaku (29.), Sebők (87.), illetve Lipcsei (90.)
sárga lap: Garpozis (50.), illetve Leandro (25.), Tököli (44.), Kriston (67.), Gera (90.)

21. perc: az ügyetlenkedő zöld-fehér védők között Sebők elé került a labda, a magyar csatár tizenegy méterről, középről Szűcs kapuja fölé bombázott.

29. perc: Patunasz jobb oldali szabadrúgását követően Kirjaku fejelt a késlekedő Szűcs mellett a jobb felső sarokba (1-0).

31. perc: a jobb oldalon beinduló Nikolau kényszerítőzött Konsztantival, majd az álló védők között belépett a tizenhatosra, és ballal fölé bombázott.

45. perc: Gera legurítása után Kriston tizenhlt méterről kapásból lőtt, a labda azonban elkerülte a limassoli kaput.

51. perc: Sebők iramodott meg a bal oldalon, s a tizenegyes pont magasságából ballal lőtt, a labda a kapu bal alsó sarka mellett fél méterrel hagyta el a játékteret.

68. perc: Lambru cselezgetett a jobb oldalon, majd középre adott, az érkező labdát Ionnau fejelte Vukmirt megelőzve fölé.

71. perc: a csereként beállt Szili bombázott középről, tizenhét méterről, lövését a ciprusi kapus szögletre mentette.

87. perc: növelte előnyét a hazai együttes: Sebők huszonkét méteres erős, jobblábas lövése védhetetlenül vágódott a jobb felső sarokba (2-0).

90. perc: Lipcsei végezhetett el szabadrúgást a ciprusi kaputól huszonöt méterre: jobbal elcsavarta a sorfal mellett a labdát, amely a bal alsó sarokba perdült (2-1).

Garami József (az FTC vezetőedzője):"A megnyugtató előny birtokában elsősorban arra törekedtünk, hogy senki ne sérüljön meg, és minél kevesebb sárga lappal fejezzük be a mérkőzést. A ciprusiak megérezték óvatosságunkat, nagyon agresszívan játszottak, amit a játékvezető is engedett. Sajnos több futballistámat is figyelmeztette a bíró, ez később még okozhat nehézségeket. Kíváncsian várjuk a pénteki sorsolást. Szeretnék köszönetet mondani azoknak a szurkolóknak, akik ide is elkísértek bennünket, és az utolsó percig bíztatták a csapatot."