Vágólapra másolva!
Elnökségi ülést tartott tegnap az Újpest. Egyesek tudni vélték, hogy a labdarúgócsapatot működtető tulajdonosi csoport elégedetlen az eddigi szerepléssel, ezért Mezey György mesteredzőt kéri fel a szakmai munka irányítására. Újpestről öt forduló után küldték el a szlovákiai Molnár Lászlót, a hivatalos indoklás szerint azért, mert A licenc hiányában nem töltheti be a vezetőedzői posztot.
Újpesti győzelem az Austria Wien ellen/sport/magyarfoci/20020905ujpesti.htmlA Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20020831aborsodi.html

Az elnökségi ülést követően Lukács Ferenc klubtulajdonos cáfolta az újabb váltás hírét, majd elmondta, hogy az ülésen szóba sem került az edzőkérdés, mindössze annyi történt, hogy meghallgatták Szabó András vezetőedző beszámolóját. A klubtulajdonos azt is elmondta, hogy Szabót megerősítették posztján, és azt várják tőle, hogy a nyáron több mint tíz új játékost szerződtető Újpest az irányításával kezdje meg a felzárkózást a táblázaton. A csapat jelenleg hét pontjával a hatodik helyet foglalja el.

Burkovits Ferenc