Vágólapra másolva!
A Videoton hét végi, Győr elleni bajnokiján a lelátói botrány mellett a csapat 4-1-es veresége is elszomorította a fehérvári szurkolókat. Pedig az elmúlt hetekben úgy tűnt, a "Vidi" kimászott a gödörből, ám az újabb kudarc nyílván nem tett jót a klubon belül különben is feszültnek ítélt hangulatnak.

- A békéscsabai győzelem után mennyire "rogyasztotta" meg a csapatot a Győrtől elszenvedett vereség?
- Remélem, semennyire, hiszen elsősorban nem a játékunkkal volt a gond, hanem jóval inkább néhány labdarúgónk fegyelmezetlenségével, ami miatt gólokat kaptunk. Pedig a jó iramú mérkőzésen nekünk is akadtak ziccereink, ám amíg mi elhibáztuk azokat, a győriek kíméletlenül kihasználták lehetőségeiket.

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20020913aborsodi.html

- Az említett fegyelmezetlenségeknek lesznek következményei az összeállításban a vasárnapi, soproni fellépésükön?
- Bizony, változtatok majd, méghozzá elsősorban a védelemben. Neveket egyelőre nem akarok mondani, akik látták a Győr elleni mérkőzésünket, látták azt is, kik voltak fegyelmezetlenek a csapatból, őket biztosan nem lepi meg, mely labdarúgók pihennek a soproni találkozón.

- A békéscsabai meccsükön önt és csapatát is ünnepelte a fehérvári B-közép, s úgy tűnt, megnyugszanak a kedélyek a klubon belül. Most milyen a hangulat a Videotonnál?
- Sok minden tisztázódott, de még nem minden.

Bánki József