Vágólapra másolva!
A Borsodi Liga 8. fordulójának szombati játéknapján a Sopron hazai pályán második félidei teljesítményének köszönhetően 2-0-ra verte a Videotont,  a vendéglátójánál tudatosabban és korszerűbben játszó Dunaferr pedig 3-1-re győzött Békéscsabán.

Borsodi Liga, 8. forduló:
Sopron - Videoton 2-0 (0-0)
Sopron, 2000 néző
vezette: Világi
Sopron: Farkas - Horváth R., Szabados, Tóth A. - Fehér, Komódi (Perger, 21.), Pintér, Somogyi (Majoros 90.), Tóth I. - Tóth M., Tiber (Sira, 46.)
Videoton: Végh - Tímár, Ristic, Stanojevic, Vasas (Sorato, 70.) - Tóth B., Monye, Csató (Pomper, 66.), Róth - Dvéri, Gajic (Terjék, 70.)
gól: Tóth M. (60.), Tóth A. (67.)
sárga lap: Sira (57.), Pintér (73.)

Alacsony színvonalú, unalmas első félidő után többet kezdeményezett a Sopron, amely bő 20 perc alatt eldöntötte a mérkőzés sorsát. A kétgólos hazai vezetés után a Videoton kitámadott, ám ekkor is a házigazdáknak voltak nagyobb helyzeteik. A 2. félidőben nyújtott teljesítmény alapján a Sopron rászolgált az újabb győzelemre.

60. perc: egy szöglet után Pintér a 16-os jobb oldali sarkáról csavart középre, az érkező Tóth M. 8 méterről a fehérvári kapu bal oldalába a léc alá csúsztatott (1-0).

Illés-tripla és MTK-győzelem Kispesten/sport/magyarfoci/20020920illestripla.html

67. perc: Tóth M. jobb oldali beadását követően Sira fejelte vissza a labdát középre, a tétovázó vendégvédők között berobbanó Tóth A. mintegy 8 méterről a jobb alsó sarokba helyezett (2-0).

Komáti András,a Sopron vezetőedzője: "Az első félidőben érezhetően tartott egymástól a két csapat, sőt annak végén a Videotonnak volt egy óriási helyzete, ám kapusunk bravúrral védett. A második félidőben a vezető gólunk után bártabb lett a játékunk, a második találatot követően pedig egyértelműen a mi akaratunk érvényesült, több góllal is nyerhettünk volna."

Várhidi Péter,a Videoton vezetőedzője: "Hatvan percig az történt a pályán, amit mi akartunk, ám a helyzeteinket nem rúgtuk be, a soproniak vezető gólja után pedig szétesett a játékunk."

Botár László