Vágólapra másolva!
Székesfehérvárott járt szombaton Sebők Vilmos, akit a német Bundesligában szereplő Cottbus szabadlistára tett az elmúlt hónapban. A magyar válogatott futballista a fehérvári vezetőkkel való tárgyalás után visszautazott Cottbusba.

"Magyar viszonylatban abszolút korrekt ajánlatot tettek nekem a Videoton vezetői, amiért köszönet illeti őket, ám mégsem fogadhattam azt el - kezdte Sebők, majd hozzátette: - A megállapodás értelmében csak decemberig maradtam volna a fehérváriaknál, mivel Németországban ekkor van az átigazolási időszak. Több ajánlatom is van, főként Bundesliga II-es együttesektől, éppen ezért nem bólinthattam rá a Videoton ajánlatára."

"Amennyiben ugyanis hazaszerződöm, a német lehetőségek semmissé válnak, mivel egy évben kétszer nem lehet más csapathoz igazolni, ezt tiltják a szabályok. Így aztán hamarosan beszélek a Cottbus elnökével a jövőmről, elvégre nekik is az lenne a legjobb, ha pénzt kapnának értem. Vagyis a jelek szerint maradok Németországban, s legrosszabb esetben a Bundesliga II-ben folytatom a pályafutásomat."

Bánki József