Vágólapra másolva!
Az előzetes hírekkel ellentétben mégsem lesz látható Magyarországon a labdarúgó-válogatott Eb-selejtezőbeli nyitánya, miután a jogtulajdonos felbontotta az MTV-vel kötött szerződését. Gellei Imre kihirdette a kezdőcsapatát, az U21-es csapat 1-0-ra kikapott Svédországban.
SMS-tudósítás

A tévé ugyan ugyan nem közvetít, ön mégsem marad le se semmiről, mert az [origo] SMS-ben tudósít a mérkőzés eseményeiről. Ha kíváncsi, mire megy a Gellei-gárda Stockholmban, küldjön nekünk a következő számra és hívókóddal egy SMS-t:
MAFO - 06 90 635-036
Küldje tehát a MAFO hívókódot a 06 90 635-036-os számra, s mi 10 darab SMS-ben tájékoztatjuk a legfontosabb történésekről. Az ön által küldött SMS díja 400 Ft+áfa. részletek...



Hartmut Schultz, a Kirch kommunikációs irodájának munkatársa viszont azt állítja, hogy a szóban forgó összeg mindezidáig nem érkezett meg hozzájuk. Nyári Zsolt a németországi információra reagálva a leghatározottabban állította: dokumentumokkal tudják igazolni a csütörtöki átutalást. Természetesen amikor péntek délelőtt a Kirch a szerződés felbontását kezdeményezte és hajthatatlannak bizonyult, az előző nap elindított banki tranzakciót leállították.

A másik három másik szóba jöhető televízió - RTL Klub, tv2, Sport1 - a történtek ellenére sem tárgyal a jogtulajdonossal.