Vágólapra másolva!
Immáron nem csomagban, hanem kizárólag a Ferencváros-Stuttgart UEFA-kupa mérkőzésre értékesíti a jegyeket a zöld-fehér egyesület.

A szurkolók számára kedvező döntés született a csütörtöki meccsel kapcsolatban, hiszen az UEFA által kiadott útmutatás értelmében a korábban jelzettnél kevesebb széksort kell lezárnia a Ferencvárosnak, így újabb belépők felszabadítására nyílik lehetőség. Ezenkívül a reklámtáblák áthelyezésével szintén további férőhelyek váltak elérhetővé az érdeklődők számára.

Akik még nem váltották meg jegyüket, kedden 11 órától megtehetik. Az Üllői úti pénztárak 11 és 17 óra között tartanak nyitva, a készlet erejéig. Információnk szerint még kétezer biléta vár gazdára. A jegyárak 600 és 4000 Ft közé esnek, a legolcsóbb tikettekből a nyugdíjasok vásárolhatnak.

Hajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900

A német együttes chartergépe szerdán 14.30-kor érkezik meg a Ferihegyi repülőtérre, ahonnan azonnal a Kempinski Hotelbe mennek a vendégek, majd 17 órakor Felix Magath szakvezető a mérkőzés színhelyén tart edzést játékosainak. Érdekesség, hogy az összecsapás utáni éjszakát is Budapesten töltik a stuttgartiak, sőt másnap egy újabb tréningen vesznek részt, és csak péntek délután utaznak haza.

Pölöskei Gábor, a zöld-fehérek pályaedzője kétszer is megnézte a VfB Stuttgartot, véleménye szerint nagyon lendületes és látványos futballt játszik a Bundesliga-csapat, és legjobb labdarúgójuk Kevin Kuranyi, akire nagyon kell majd ügyelniük a ferencvárosi védőknek.

Az UEFA-kupa mérkőzés 17.30-kor kezdődik az Üllői úton, amelyet az m1 élőben közvetít.

Bánki József