Vágólapra másolva!
A VfB Stuttgart elleni UEFA-kupa mérkőzés előtt Garami József, a Ferencváros rutinos szakvezetője csupán a Siófok elleni bajnokin meghúzódott Szkukalek sérülése miatt aggódik. Amennyiben a középpályás nem gyógyul meg a kezdésig, Bognár Zsolt helyettesíti.

Amennyiben nem jön közbe rendkívüli esemény, a zöldek alapcsapatukkal lépnek pályára, ami a következő: Szűcs - Vukmir, Dragóner, Gyepes - Kriston, Kapic, Lipcsei, Szkukalek (Bognár) - Szili - Gera, Tököli. "A Stuttgart a párharc esélyese, ettől függetlenül akár még tovább is juthatunk. Mindezt arra alapozom, hogy egyre inkább összeáll a gárda, ám a sikerhez elengedhetetlen, hogy idehaza ne kapjunk gólt" - mondta a nagy érdeklődéssel várt meccs előtt Garami József vezetőedző.

Az Üllői úti biztatásra biztosan nem lehet panasz, ám azt talán a ferencvárosi futballisták sem tudják, hogy Stuttgartban is sok szurkolójuk él. A "sváb" fővárosban már rengetegen jelezték, szívesen csatlakoznának a magyarországi táborhoz, hiszen arrafelé több ezer ferencvárosi szurkoló található, akik alig várják a legnépszerűbb magyar csapat látogatását, köztük van a stuttgarti rabbi, Joel Berger is, aki 1968-ban hagyta el Magyarországot, s elmondása szerint gyerekkora óta a zöld-fehér klub hatalmas híve.

Magath: Nagyon jók a Fradi csatárai/sport/magyarfoci/20021030magath.html

Stuttgartban egyébként nem éppen nyugodt a hangulat. Még az együttes budapesti elutazása előtt tartotta közgyűlését a VfB, melyen bejelentették, hogy az egyesületnek 16,6 millió euró tartozása van. Mindez a jelenlegi szezont nem érinti, ám a következő idény bevásárlásait, azaz, az erősítéseket igen. A jelenlegi helyzet szerint, a VfB hívei jövőre nem sok új labdarúgót láthatnak majd kedvenc együttesükben. A 2001-es üzleti évet egyébként a stuttgartiak 201 ezer euró nyereséggel zárták, a hátralékot még az előző vezetés halmozta fel, Gerhard Mayer-Vorfelder, a klub korábbi, a német szövetség jelenlegi elnöke ellen eljárás folyik hűtlen kezelés és adócsalás vádjával. Jelzésértékű lehet a gondokat illetően, hogy a klub gazdasági ügyeit irányító és ellenőrző felügyelőbizottság vezetője Dieter Hundt, Baden-Württemberg tartomány munkaügyi minisztere lett.

Stuttgarti focimúlt/sport/magyarfoci/20021008frdai.html?pIdx=1Hajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900

Végezetül egy meglepő hír: még háromezer belépő gazdára vár a csütörtöki mérkőzésre. Ennek oka, hogy a reklámtáblák elhelyezésével, valamint azzal, hogy nem kell egy teljes szektort lezárni a vendégtábor mellett, sokkal több jegyet adhat el a Ferencváros.

Bánki József