Vágólapra másolva!
Az MTK tovább növelte előnyét a Borsodi Ligában, miután a 15. forduló első találkozóján legyőzte a tabella második helyén nyomuló Győrt. A fővárosiak a hajrában harcolták ki győzelmüket.

Borsodi Liga, 15. forduló:
MTK Hungária - Győri ETO 2-0 (0-0)
Hidegkuti-stadion, 1500 néző, vezette: Megyebíró
MTK: Hajdu - Molnár, Komlósi, Elek, Smiljanic - Zavadszky, Jezdimirovic, Dragan (Czvitkovics a szünetben) - Illés (Andronic 83.) - Ferenczi, Rednic
Győr: Sebők - Stark, Böjte, Karabatic - Peric (Regedei 57.), Jovanovic (Erős 80.), Hucika, Németh - Szanyó, Weitner - Nicsenko (Herczeg 66.)
gól: Illés (76.), Ferenczi (86., 11-esből)
sárga lap: Illés (73.), illetve Stark (62.)
kiállítva: Böjte (86.)

5. perc: Németh kiszorított helyzetből váratlanul kapura lőtt, labdája a felső léc érintésével került az alapvonalon túlra.

21. perc: Zavadszky szerzett labdát a jobb szélen, majd középre gurított, de Ferenczi 3 m-ről mellé lőtt.

31. perc: Németh ugratta ki Szanyót, aki visszapasszolt a jó ütemben érkező Perichez, de a középpályás 6 m-ről a bal felső sarok mellé bombázott.

59. perc: Molnár 20 m-es bombája csak centiméterekkel kerülte el a jobb felső sarkot.

71. perc: Ferenczi ismét - az első félidőhöz hasonlóan - óriási helyzetben hibázott: ezúttal 7 m-ről a győri kapusba lőtte a labdát.

74. perc: Illés távoli bombáját Sebők a bal kapufára ütötte.

76. perc: Illés ugrott ki a győri védők közül, s ügyesen a keresztléc alá lőtt (1-0).

86. perc: Böjte buktatta a 16-oson belül a kiugró Ferenczit. A játékvezető piros lapot adott a vendégek játékosának és 11-est ítélt. A büntetőt Ferenczi a bal alsó sarokba rúgta (2-0).

A BL állása, góllövőlista/sport/magyarfoci/20021115aborsodi.html

Az MTK a második félidei teljesítményének köszönheti a győzelmet. A Győr hiába játszott jobban az első játékrészben, helyzeteit nem tudta értékesíteni.