Vágólapra másolva!
Egyre konkrétabb események jelzik a Dunaferr szétesését. Thomas Sowunmi és Kiss György után ugyanis információnk szerint Zováth János is a Ferencvárost választja, ráadásként pedig több újvárosi labdarúgó is heves tárgyalásban áll más klubokkal.

A jelek szerint újabb keserű pirulát kell lenyelniük az MTK szurkolóinak, hiszen Kiss György után Zováth Jánost is "elhappolja" a Fradi, noha mindkét játékos szíve szerint a kék-fehéreket választotta volna, mindenekelőtt korábbi újvárosi trénerük, Egervári Sándor személye miatt. Nem véletlen, hogy Egervári, az MTK jelenlegi vezetőedzője szomorú, miszerint rendre alulmaradnak a legfőbb riválissal, a Ferencvárossal szemben a kiszemelt futballistákat illetően. Márpedig nem kétséges, a közismerten mindkét klubban érdekelt Várszegi Gábor szava a döntő ezen szerződtetésekben. Pontosabban a pénz, elvégre Kiss és Zováth is elsősorban az anyagi kondíciók miatt igazolhat az Üllői útra.

Lipcsei szerint együtt kell tartani a Fradit/sport/magyarfoci/20021223lipcsei.htmlHajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900

S akkor a többi Dunaferr-futballistáról! A brazil csatár, Alex iránt továbbra is élénken érdeklődik a Debrecen, Balaskó Ivánt a Győr és a Sopron is vinné, Éger László fél lábbal már a ZTE játékosa, Jäkl Antal Kispestre tart, de távozna az exferencvárosi Horváth Péter is, aki szívburokgyulladásából az ünnepek után kigyógyulva - társaihoz hasonlóan - feljelentette a klubot a ki nem fizetett tartozások okán.

A fentiek alapján tehát bátran kijelenthető: a Dunaferr vezetői halálra ítélték az újvárosi futballt. Legalábbis egy időre, amikor is újabb befektetők érkeznek majd az Eszperantó úti stadionba, ám kérdés: amennyiben kiesik a csapat, kik vállalnák a másodosztályú gárda támogatását?

Bánki József