Vágólapra másolva!
Négy labdarúgóval erősödött a Matáv Sopron futballcsapatának játékoskerete: az MTK-tól Bojan Lazic és Mladen Lambulic, a pénzügyi válságban lévő Dunaferrtől pedig Balaskó Iván és Bagoly Gábor igazolt a Borsodi Liga nyolcadik helyén álló együtteséhez.

A múlt heti felkészülési mérkőzéseken Komjáti András szakmai igényeinek megfelelő teljesítményt nyújtó két jugoszláv labdarúgó, Bojan Lazic és Mladen Lambulic még a múlt végén aláírta szerződését, és fél évre az MTK-tól kölcsönbe került a Sopronhoz. Lazic eleve ott szerepelt Komjáti András kívánságlistáján, a felkészülési találkozókat mégis végigjátszotta, és bizonyította: valóban lehet rá számítani. Lambulic a két edzőmeccsen győzte meg a soproni trénert. A szerb légiósok a kölcsönadási megállapodás értelmében az MTK ellen nem szerepelnek.

Az ősszel még a csőd szélére került Dunaferrben szereplő Balaskó Iván és Bagoly Gábor hétfőn délben érkezett Sopronba tárgyalni. Délután három óra előtt már meg is állapodtak Bognár György klubigazgatóval, és másfél évre a Matávhoz szerződtek. A két exdunaferres játékos szabadon igazolható volt. Bagoly és Balaskó keddtől kapcsolódhat be a közös munkába a Sopronnál, amely kedd délután az osztrák másodosztályban éllovas Mattersburg gárdáját fogadja edzőmeccsen.

Botár László