Vágólapra másolva!
Nem túlzás: könnyek közt búcsúznak el egymástól a Dunaferr labdarúgói. Hétfőn például Éger László kért kimenőt új csapata edzőjétől, a debreceni Szentes Lázártól, hogy méltóképpen, a "fehér asztalnál" köszönjön el dunaújvárosi társaitól.

A Dunaferr játékosai egytől egyig párás szemmel nosztalgiáztak, s mint mondták, ez a kis epizód is jellemző, milyen baráti társaságot alkottak éveken át. Eközben a Dunaferr elnöksége ülést tartott, amelyen szóba került a futballcsapat anyagi helyzete is.

No nem mintha a labdarúgók túl sokat vártak volna ettől az összejöveteltől, hiszen amióta a befektetőkkel megszakadtak a tárgyalások és az anyagi ellehetetlenülés határára került a gárda, szinte menekülnek az egyesülettől. Ugyanakkor Tornyi Barnabás vezetőedző információnk szerint éppen ettől az elnökségi üléstől teszi függővé, hogy folytatja-e a munkát Újvárosban. A tervek szerint ugyanis a tavaszi idényben a junior gárda lépne pályára, elvégre a Dunaferr keretéből az említett Éger már Debrecenben van, Jäkl és Salamon Győrbe, míg Bagoly és Balaskó Sopronba szerződött.

Bánki József