Vágólapra másolva!
Hétfőn délelőtt eldőlt: Hrutka János, a Ferencváros labdarúgója Kispestre igazolt. A Bundesligát is megjárt egykori válogatott védő két és fél éves szerződést kötött a piros-fekete klubbal, ám a megállapodás alapján, amennyiben a Kispest kiesik az élvonalból, a centerhalf más egyesületbe távozhat.

"Remélem Kispesten sikerül bebizonyítanom, hogy hiba volt korán leírni engem. Két és fél éves szerződést kötöttem a klubbal, mivel elegem volt a vándoréletből, ráadásul a családom és a tanulmányaim miatt is jobb, ha itthon maradok. Hiszem, hogy sikerül bennmaradnunk az NB I-ben, amennyiben viszont nem, a megállapodásunk értelmében más egyesülethez szerződhetek. Persze erre gondolni sem akarok, mivel a kispestiekkel hosszú távú terveink vannak" - mondta a rutinos futballista.

Hajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900

Információnk szerint Hrutkához hamarosan csatlakozhat a szintén ferencvárosi Zombori Zalán és az MTK-ból Erős Károly. Az említett tapasztalt labdarúgók leigazolásával, no meg néhány élvonalbeli klub anyagi agonizálása következtében, a Kispestnek komoly esélye nyílik az élvonalbeli tagág megőrzésére.

Bánki József