Vágólapra másolva!
Skóciai hírek szerint egy év után ismét csapatot vált Mátyus János, a Hibernian magyar válogatott labdarúgója. A védő nyáron érkezett a német Energie Cottbustól Skóciába, de mivel októberben Achilles-ín-szakadást szenvedett, mindössze hét alkalommal kapott helyet az együttesben. Bobby Williamson, a csapat szakvezetője szerint Mátyus a nyáron elhagyja az Easter Roadot.

A The Edinburgh Evening News információi szerint nyáron csapatot vált Mátyus János, a Kispest és a Ferencváros egykori játékosa, aki 2002 augusztusában érkezett Skóciába a Hibernian együtteséhez. A védő mindössze hét mérkőzésen lépett pályára a zöld-fehérek mezében, mivel októberben, a Dundee United elleni bajnokin elszakadt az Achilles-ína.

Ki a legjobb focista?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=36550

A Hibs menedzsere, Bobby Williamson a lapnak úgy nyilatkozott, a védő nyáron minden bizonnyal Kínába szerződik. "János kétségkívül fantasztikus ajánlatot kapott, s várhatóan elhagyja a csapatot. Nem tudjuk pontosan, hogy maradhat-e egyáltalán nálunk a munkavállalási engedélye miatt, de nem állunk az útjába. Ahogy tudom, jelen pillanatban egy kínai lehetőség foglalkoztatja" - mondta a tréner.