Vágólapra másolva!
Nem járt szerencsével az idén először füves pályán mérkőző Békéscsaba labdarúgócsapata a Borsodi Liga 18. fordulójában, miután hazai környezetben 5-0-ra kikapott a Soprontól. Az MTK nehezen, a hajrában szerzett góllal győzte le a Siófokot, a ZTE nagy csatában verte a Debrecent.

Labdarúgó NB I, 18. forduló:
Siófok - MTK Hungária 0-1 (0-0)
Siófok, 1500 néző
vezette: Megyebíró
Siófok: Németh - Pusztai, Kuttor (Fülöp 78.), Pantic - Grósz, Schwarcz, Sipeki (Schultz 69.), Koller - Soós, Szabó Cs. (Kovács P. a szünetben), Usvat
MTK: Hajdu - Horváth, Smiljanic, Elek, Füzi Á. - Zavadszky (Rednic 61.), Jezdimirovic, Illés, Czvitkovics (Andronic 90.) - Ferenczi (Juhász a szünetben), Silva
gól: Rednic (88.)

17. perc: Czvitkovics tört be a 16-oson belülre, majd a tőle jobbra álló Illéshez passzolt, aki megpróbálta elpörgetni a labdát a kifutó kapus mellett, Németh azonban védett.

A Borsodi Liga állása/sport/magyarfoci/20030308aborsodi.htmlMenetrend, eredmények/sport/magyarfoci/20020719aborsodi.html?pIdx=2Hajrágóllal verte a Fradi az Újpestet/sport/magyarfoci/20030308hajragollal.html

45. perc: jobb oldali akció végén megszerezhette volna a vezetést a Siófok: Grósz passzolt Soóshoz, aki a szögletzászló mellől átívelt a hosszú oldalra, Usvat érkezett, az ötös sarkánál mellre vette a labdát, majd egy MTK-védő mellett kapura lőtt, Hajdu bravúrral hárított.

58. perc: Grósz átadásával Soós tört be a 16-oson belülre, de 7 m-ről az oldalhálóba lőtt.

67. perc: Czvitkovics középről ugratta ki a bal oldalon felfutó Juhászt, aki 13 m-ről csupán centikkel tévesztette el a kaput.

88. perc: a brazil Silva lövése után a labda a siófoki védőkről a 16-os előterébe pattant, pont Rednic elé, aki kapásból a jobb alsó sarokba lőtt (0-1).

A bajnokesélyessel végig egyenrangú volt a hazai együttes, igaz a második félidőben valamivel több helyzetet dolgozott ki a vendég csapat. Az utolsó negyed órában a hazaiak játszottak fölényben, végül - egy jól eltalált távoli lövésnek köszönhetően - mégis az MTK nyert.