Vágólapra másolva!
Elkezdődött a jegyárusítás az április 2-án Budapesten sorra kerülő Magyarország-Svédország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre. A szurkolók a mérkőzésnek otthont adó Puskás Ferenc-stadion pénztáraiban, illetve az IBUSZ-kirendeltségeknél juthatnak hozzá a 2500, 3500 és 6000 forintos belépőkhöz.

Máris biztosra vehető, hogy több mint ezer magyar drukker buzdítja majd Chorzówban Gellei Imre válogatottját a lengyelek elleni Eb-selejtezőn, de ez a szám várhatóan még nőni fog, hiszen szerdáig folyamatos a jegyeladás az IBUSZ irodáiban. Az utazási iroda rendelkezik még jegyekkel a jövő szombati, 20 órakor rendezendő találkozóra is, ezek 3200, valamint 6200 forintos áron kaphatók.

Gellei: Pár év múlva vi-lágverő csapatunk lehetn/sport/magyarfoci/20021127gellei.html

Gellei Imre szövetségi kapitány egyébként a szokásoknak megfelelően a találkozót megelőző pénteken, vagyis március 21-én hozza nyilvánosságra a lengyelek és a svédek ellen készülő keretét (csakúgy, mint Róth Antal az olimpiai együttesbe meghívottak névsorát). A csapat 24-én, hétfőn délelőtt találkozik a Puskás Ferenc-stadionban, ahol 11 órakor sajtótájékoztatóval kezdődik a két mérkőzés felkészülésének hivatalos programja.