Vágólapra másolva!
A tavasszal négy meccsből négy győzelmet arató Videoton középpályása, Pomper Tibor harmadik gólját szerezte márciusban. Bombaformája mellett bombagólokkal is jeleskedik, mint például tette a szombati, Dunaferr elleni bajnokin, amikor is újabb szabadrúgás elért találattal vette ki a részét a sikerből.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

- Korábban is ilyen eredményes volt szabadrúgásból, netán mostanság többet gyakorolja azokat? - kérdeztük a Videoton középpályását.
- A múltban sajnos nem sok szabadrúgásból elért találatnak örülhettem, mostanság viszont valóban többet gyakorolom azokat. Az edzések végén minimum tíz percet rászánok a lövések gyakorlására. Emellett persze az is fontos, hogy jó erőben érzem magam és az önbizalmam is visszatért.

- Az őszihez képest minek tulajdonítja a Videoton látványos formajavulását?
- Amióta Bicskei Bertalan átvette az irányítást, anyagilag és erkölcsileg is rend van a csapat körül. A volt szövetségi kapitány az öltözőben is békét teremtett, azaz nem véletlen a tavaszi remeklésünk.

- A szakvezető elégedett a teljesítményével?
- Inkább azt hangoztatja, hogy noha lassan 26 éves leszek, még rengeteget kell fejlődnöm, ha a posztomon válogatott akarok lenni. Egyetértek vele.

Pomper a hét futballmagyarjai közt/sport/magyarfoci/20030317ahet1.htmlA Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20030322aborsodi.html

- A válogatott fellépéseket követően, a legközelebbi fordulóban a Ferencváros ellen lépnek pályára. Az Üllői úton is győzelemre játszanak majd?
- Nem kizárt, hiszen bár matematikailag még van esélyünk a legjobb hat közé kerülni, bennünket mégsem nyomaszt úgy az eredménykényszer, mint a Ferencvárost. Ráadásul a mostani Videoton ellen senki sem mehet biztosra, még a Fradi sem.

Bánki József