Vágólapra másolva!
Továbbra is mindenki optimista a magyar labdarúgó-válogatottban a szombati, Lengyelországi elleni Eb-selejtező előtt. Ezt támasztotta alá Gellei Imre szövetségi kapitány, valamint Fehér Csaba és Tököli Attila a péntek délutáni sajtótájékoztatón.

Rendelje meg a Fókusz Online akciós árú sikerkönyveit, a 20% kedvezmény mellé 500 Ft-os vásárlási utalványt kap ajándékba! Az ajánlat 2003. március 31-ig érvényes.
Részletek>>>


Kikapott a lengyelektől az olimpiai válogatott/sport/magyarfoci/20030328kikapott.htmlTippelj!http://www.tippelj.hu

A NAC Bredában játszó Fehér Csabára fontos feladat vár majd a pálya jobb oldalán, erre érzése szerint tökéletesen felkészült: "Tudjuk, hogy a vendéglátókat nyomasztja a győzelmi kényszer, ezt ki kell használnunk. Okos játékkal még a svédországinál is jobb eredményre, vagyis győzelemre lehetünk képesek. Nagyszerű érzés, hogy legalább kétezren buzdítanak majd bennünket."

A ferencvárosi Tököli Attila tudja, hogy szinte mindenki tőle várja a gólt vagy gólokat. "Érzem a hatalmas elvárást, igyekszem ennek megfelelni" - mondta. A magyar labdarúgó-válogatott 19 órakor, a találkozó helyszínén tartja utolsó edzését.

Elhunyt Molnár Dániel/sport/20030326elhunyt.html

Az MLSZ igyekszik méltón megemlékezni Molnár Dánielről, a szerdán elhunyt kiváló sportriporterről. Ezért arra kérte a lengyel partnert, hogy tegye lehetővé gyászlobogó kitűzését a stadionban. Arról a szombat délelőtti technikai értekezleten születik döntés, hogy lesz-e egyperces megemlékezés az Eb-selejtező előtt.