Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-bajnokság téli szünetében ugyan úgy tűnt, Győrbe szerződik Pinte Attila, a somorjai születésű, szlovák válogatott középpályás terve kútba esett. Eddigi kenyéradója, a görög Panioniosz ugyanis csak most egyezett meg vele, csupán nyáron szerződhet másik csapatba. Pinte azonban már nem Győrbe, hanem külföldre menne.

Felbontotta a 2004 nyaráig szóló szerződését a Panioniosz futballcsapatával Pinte Attila. A hétfő esti, athéni tárgyaláson megegyezett a válogatott középpályás és Beosz Nikosz klubelnök, így Pinte szabad játékossá vált. Azonban a FIFA-szabályok szerint júliusig profi labdarúgóként csak Görögországban szerepelhetne.

Ki nyeri a Borsodi Ligát?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=47640

"Elég volt már a bizonytalanságból, ezért elfogadtam a kompromisszumos megoldást. Anyagilag nem jártam túlságosan jól, hiszen nagyjából lemondtam a nekem járó adósság feléről. Több mint két hónap áll rendelkezésemre, hogy klubot találjak magamnak. Nem tagadom, mindenképpen külföldön akarom (természetesen Görögország szóba sem jöhet) folytatni pályafutásomat" - mondta a pozsonyi Új Szónak az exferencvárosi középpályás.