Vágólapra másolva!
Rabóczki büntetőt fogott Dániában, Rósa Dénes bombagólt lőtt az MTK-nak, Déri Richárd és Margitics Andor a Fox Kids-kupán parádézott, Szabics két gólt lőtt első válogatott meccsén - most is volt kiből válogatni. A Borsodi Liga tabelláján immár öt ponttal vezet a Fradi, ugyanis az MTK kikapott az Újpesttől, a zöld-fehérek pedig pontot raboltak Debrecenből. Utóbbi párharc a keddi Magyar Kupa-döntőben "megismétlődik".

Rabóczki Balázs (FC Köbenhavn): A Dániában légióskodó magyar kapus pontot mentett csapatának a kiesés ellen harcoló AB elleni mérkőzésen: Rabóczki a hajrában büntetőt hárított. Az már más kérdés, hogy a hálóőr nem elégedett maradéktalanul, ugyanis a tabellán átvette a vezetést a Bröndby.

Szekeres Tamás (Debrecen): A hajdúságiak a keddi Magyar Kupa-döntő "felvezető meccsén" 1-1-es döntetlent értel el a bajnoki címre törő Ferencváros ellen. A Loki balhátvédje hétről hétre kiváló produkcióval rukkol ki, Maldini-féle maszkjában is jól állta a sarat a Fradi csatárai ellen.

Vanczák Vilmos (Újpest): A még csak 19 éves, tehetséges újpesti védő eleddig 722 percet játszott a magyar élvonalban, az MTK elleni kilencvenre mindenképpen büszke lehet, pláne hogy csapatával idegenben legyőzték Illéséket, ráadásul sorsdöntő helyzetben adott gólpasszt Rósa Dénesnek.

Szabó Zoltán (Zalaegerszeg): A címvédő s az alsóházban remeklő ZTE szerb hátvédje biztos tagjai a zalai védelemnek, ráadásul eredményes is, a Békéscsaba ellen idei második gólját szerezte.

Rósa Dénes (Újpest): A még nem túl régóta Újpesten focizó fiatalabbik Rósa fivér győzelemre vezette csapatát az MTK otthonában: Dénes nemcsak ügyesen mozgott a középpályán, de 1-1-es állásnál a tizenhatos bal sarkáról pazar gólt lőtt Hajdu kapujába.

Déri Richárd (XI. kerületi Budai Sportiskola): Az 1992-es születésűek Fox Kids-kupáján a fiúknál a budai sportiskola nyert a döntőben, kvalifikálva ezzel magát a júniusi, rotterdami fináléba. A torna legjobb játékosának - a szakemberek szerint igen ügyesen focizó - Déri Richárdot válaszották.

Vadócz Krisztián (Kispest): Az U19-es válogatott, s még csak 17 esztendős Vadócz részese volt a Kispest dunaújvárosi diadalának, vasárnap pedig Hollandiának a kezdő sípszó után egy perccel gólt lőtt. A remek, 3-1-es siker ellenére sajnos a házigazda magyar együttes már nem juthat tovább az U19-es Eb-selejtezőből, mert pontszámban ugyan még beérheti a jelenlegi éllovast, de pénteki, egymás elleni találkozójukon a norvégok nyertek 2-1-re.

Szabó Csaba (Siófok): A bombaformában lévő Balaton-partiak Győrben sem véreztek el, köszönhetően elsősorban Szabó Csabának. A játékos bár csak csereként állt be, nem kellett sokat várnia Csank Jánosnak, hogy Szabó meghálálja a bizalmat, ugyanis egy perccel beállása után, első labdaérintésből vezetést szerzett a vendégeknek. Az már igazán nem az ő hibája, hogy végül egy tizenegyesgóllal egyenlített a Győr, persze idegenben az egy pont is megbecsülendő.

Kenesei Krisztián (Zalaegerszeg): Kenő jó csatárhoz méltóan focizott a múlt héten: betalált a Liechtenstein ellen barátságos válogatott meccsen, és eredményes volt a Békéscsaba elleni, 3-0-ra megnyert bajnokin is.

Szabics Imre (Sturm Graz): A válogatottba követelt Sturm Graz-támadó két góllal debütált a válogatottban, ám öröme mégsem felhőtlen. Az osztrák klub vezetői neheztelnek rá, mert korábban sérüléssel bajlódott, és mégis pályára lépett Liechtenstein ellen, ráadásul elhagyja a klubot a nyáron. Grazban a Salzburg elleni bajnokin a bővebb keretbe sem került be, sőt az öltözőbe sem engedték be. Ennek ellenére biztosan nem lesz nehéz csapatot találnia, ha netán leendő (?) klubja, a Nürnberg nem marad benn a Bundesligában...

Margitics Andor (XI. kerületi Budai Sportiskola): A már említett Fox Kids-kupán a győztes együttes részt vesz a júniusi, Hollandiában rendezendő döntőn, amelyre a Feyenoord impozáns stadionjában, a De Kuipban kerül sor. A margitszigeti rendezvény gólkirálya Margitics Andor lett.