Vágólapra másolva!
Az új vezetőedző, Sarlós András irányításával két mérkőzést is nyert az Újpest, s immáron harmadik helyen áll a bajnokságban, kissé mégis szomorkás a hangulat a Megyeri úton. Sokan ugyanis szívesen látták volna a lila-fehérek kispadján Csank Jánost, a Siófok jelenlegi trénerét, ám információnk szerint a szakvezető anyagi igényeit a klub vezetői, a jelenlegi pénzügyi helyzetre való tekintettel, nem tudták teljesíteni.

A sportágban köztudottan a legdrágább edzők közé tartozó Csank Jánost, szakmai segítőivel együtt, szívesen látnák a Videotonnál és a ZTE-nél is, vagyis ennél a két klubnál megadnák, meg tudják adni a tréner által kért összeget.

A Megyeri úton pedig az sem elképzelhetetlen, hogy, amennyiben Sarlós András dirigálásával továbbra is ilyen jól szerepel az együttes, s netán a második helyet is megszerzi, úgy szakvezető maradna a kispadon. Ugyanakkor a "lila negyedben" továbbra is tartja magát a hír, miszerint a Zalaegerszegről távozó Bozsik Péter és Egervári Sándor, az MTK mestere is esélyes az újpesti kispadra.

Ellenben talán még a trénerkérdésnél is fájdalmasabban érintette az újpesti elöljárókat, hogy az Euroliesing kiszáll a lila-fehér utánpótlásából, ráadásul éppen az ősi rivális, Ferencvárost támogatja a jövőben. Mindebben a zöld-fehérek ármánykodását is sejtik Újpesten, továbbá a cég távozásával az ÚFC fiókcsapatának, az Újpest FC Fótnak a jövője is bizonytalanná vált, egy azonban biztos: az utánpótlás-játékosok az Újpest FC tulajdonában maradnak.

Bánki József