Vágólapra másolva!
Belső vizsgálat indult a Haladás NB I B-s futballcsapatánál a múlt pénteken autóbalesetben elhunyt Nagy Norbert halálának ügyében. A klub elöljárói arra kíváncsiak, hogy milyen előzmények után történt a halálos kimenetelű baleset. A Nyugat.hu információi szerint az autóban ülő három játékos az éjszakát egy szórakozóhelyen töltötte.

Az NB I B-ben negyedik helyezett Lombard FC-Haladásnál belső vizsgálattal kívánják kideríteni a klub vezetői, hogy mi is történt csütörtökön éjszaka és másnap hajnalban Nagy Norbert halálos kimenetelű balesete előtt.

Ez megerősíteni látszik a Nyugat.hu azon információit, hogy a Haladás több játékosa - a balesetet szenvedett Audiban tartózkodó Nagy Norberten, Németh Attilán és Robsonon kívül - a tragédiát megelőző egész éjszaka egy ismert szombathelyi szórakozóhelyen tartózkodott. Reggel innen indultak két személyautóval a körgyűrűn keresztül Olad felé. Arra csak a rendőrségi vizsgálat ad majd választ, hogy az autót vezető Nagy Norbert mekkora sebességgel vezette autóját, s hogy fogyasztott-e alkoholt.

Illés Zoltán, a Haladás klubigazgatója a Nyugat.hu-nak elmondta: rövid időn belül tájékoztatják a sajtót a fejleményekről, addig viszont nem kívánja megnevezni azokat a futballistákat, akik két nappal a - tragédia miatt végül elmaradt - bajnoki mérkőzés előtt a szórakozóhelyen töltötték idejüket. Az igazgató egyelőre annyit közölt, hogy ha beigazolódnak a feltételezéseik, akkor az érintett játékosok súlyos büntetésre számíthatnak.

A szombati, Kaposvár elleni találkozón a Haladás visszavonultatja Nagy Norbert 4-es számú mezét.