Vágólapra másolva!
Tavasszal több külföldi klub is komoly érdeklődést mutatott Dragóner Attila iránt, ami a Ferencváros válogatott védőjét is kissé megzavarta, legalábbis a teljesítménye néhány mérkőzésen visszaesett, az utóbbi hetekben azonban ismét magabiztosan futballozik a zöldek védelmi centrumában.

A Fradi centerhalfjának egyébként nyáron lejár a szerződése, bár az Üllői úton szeretnék, ha minimum télig a klubnál maradna, így ugyanis erősíthetné a zöldeket a nemzetközi kupákban. Ugyanakkor ez ügyben a külföldi kérőknek is lesz beleszólásuk, Dragónert tudniillik három neves nyugat-európai együttes is vinné. A napokban Dragóner Várszegi Gáborral tárgyal majd a jövőjéről.

"Eredetileg úgy volt, hogy hétfőn ülünk le tárgyalni, de erre csak az elkövetkezendő napokban kerül sor" - kezdte Dragóner. "A bizonytalanság egyetlen futballistának sem tesz jót, ezért egyelőre én sem akarok a jövőmmel foglalkozni, jóval inkább a bajnoki cím megszerzését tekintem első számú célomnak. Ajánlatokban szerencsére nincs hiány, a menedzserek két hét türelmi időt kértek, amit nyugodt szívvel megadhatok, elvégre kapkodásra nincs okom, ráadásul ezáltal csak a Fradira, az aranyérem elhódítására koncentrálhatok. Jólesik, hogy a Fradinál is marasztalnak, ám mindenképpen csak a bajnokság végén döntök a jövőmről, mert ismétlem, jelenleg a győri és a hazai, Debrecen elleni mérkőzés jár az eszemben, aztán pedig következnek a válogatottal az Eb-selejtezők."

Bánki József