Vágólapra másolva!
Kedden délután a Győri ETO FC élvonalbeli labdarúgócsapatának vezetői, Tarsoly Csaba tulajdonos, Szemán György ügyvezető és Varga Zoltán szakmai igazgató a jövő évi keret kialakításáról tárgyaltak. A klub honlapján már szerepel is azoknak a játékosnak a neve, akire nem tart igényt a szakvezetés.

Szinte egy csapatra való játékosnak kell távoznia a Győri ETO FC labdarúgócsapatától, döntött Varga Zoltán szakmai igazgató, aki egyeztetve Tarsoly Csaba tulajdonossal és Szemán György ügyvezetővel megnevezte azokat a játékosokat, akikre nem tart igényt a jövő évi bajnokságban.

Közülük egyedül Preisinger Sándor szerződése jár le június 30-án, vele a klub nem köt új szerződést. A többiek azonban érvényes kontraktussal rendelkeznek, de szabadlistára kerülnek, így kedvező ajánlat esetén eligazolhatnak. A névsorban Jurica Karabatic, Sasa Milaimovic és Nebojsa Vukosavljkevic révén három légiós található, rajtuk kívül még Kardos Ernő, Nagy Tamás, Baranyai Tibor, Füzi Krisztián és Baumgartner Attila vált "kegyvesztetté". A vezetés döntése értelmében távozhat Szanyó Károly is, akinek újabb évre a klub nem tudja vállalni a kiemelten magas jövedelmét.

A 2003/2004-es szezon átigazolási időszaka 2003. június 20. után kezdődik, ezért a klub vezetői jelenleg még csak tárgyalásokat folytatnak az új játékosok szerződéséről. Ami már biztos: az együttes szerdán egy éves megállapodást kötött Nyilas Elek volt válogatott labdarúgóval, aki Izraelből tért haza.