Vágólapra másolva!
Csütörtökön lezárultak a tárgyalások, és eldőlt, hogy a Magyar Televízió élőben közvetíti a labdarúgó-válogatott soron következő két Eb-selejtezőjét, a szombati Lettország elleni hazai meccset, illetve a szerdán San Marinóban sorra kerülő találkozót.

"Esterházy Mártonnal, a jogokat birtokló cég magyarországi képviselőjével arról is megállapodtunk, hogy a csapat további kvalifikációs mérkőzéseit, valamint a Szlovénia elleni augusztus 20-i idegenbeli barátságos összecsapást is műsorra tűzzük" - tájékoztatott Komlósi Gábor, a Telesport főszerkesztő-helyettese.

Az egyelőre még bizonytalan, hogy a szombati találkozót az mtv 1-es vagy 2-es csatornáján követhetik majd figyelemmel a szurkolók.

Délben egyébként megérkeztek Budapestre a lettek, akik a Margitszigeten laknak majd, s a meccsig mindössze egy nyilvános programjuk lesz: pénteken 18 órától a
másnapi 20.15 órakor kezdődő találkozó helyszínén, a Puskás Ferenc-stadionban tart edzést játékosainak Aleksandrs Starkovs szövetségi kapitány. Pénteken 17.30 órától a két ország olimpiai (U21) csapata is összeméri tudását, az Eb-selejtezőnek Dunaújváros ad otthont.