Vágólapra másolva!
Bevizesedett térde miatt a kispadra sem ülhet le Fehér Miklós, a magyar labdarúgó-válogatott és a Benfica csatára, s kérdésessé vált, játszhat-e a szerdai, San Marino elleni Eb-selejtezőn. A lettek elleni, esti találkozón rajta kívül Korolovszky Gábor, Zavadszky Gábor maradt ki.

Szombat délután kijelölte szűk keretét Gellei Imre szövetségi kapitány a Lettország elleni labdarúgó Eb-selejtezőre. Az már a péntek esti edzés után kiderült, hogy a szakvezető a Végh Zoltán - Urbán Flórián, Dragóner Attila, Juhár Tamás - Fehér Csaba, Lisztes Krisztián, Lipcsei Péter, Dárdai Pál, Lőw Zsolt - Szabics Imre, Kenesei Krisztián összeállításban kezdeti az együttest.

Szombatra aztán eldőlt, hogy a rendelkezésre álló tartalékok közül Korolovszky Gábor, Zavadszky Gábor és Fehér Miklós marad ki. A Benfica csatára komoly fejtörést okoz a kapitánynak, hiszen a térde bevizesedett, így játéka még a szerdai, San Marino elleni idegenbeli mérkőzésen sem biztos. Király Gábor a csapattal maradt, sőt Bodnár László is hazajött Kijevből, s a helyszínen tekinti meg a mérkőzést.

A kispadon a cserekapus Vlaszák Géza mellett Bódog Tamás, Dr. Füzi Ákos, Szekeres Tamás, Böőr Zoltán, Gera Zoltán, és Lendvai Miklós kap helyet.

Az MTI információi alapján szombat délelőttig mindössze háromezer jegy kelt el a 20.15 órakor kezdődő találkozóra. A Puskás Ferenc-stadion 14 pénztára egész nap nyitva tart, a jegyek 1900, 2900 és 5000 forintba kerülnek.