Vágólapra másolva!
Hiába dolgozta le kétgólos hátrányát a Videoton FCF, hosszabbítás után kikapott a Marek Dupnicától, így az első fordulóban kiesett a labdarúgó UEFA Intertotó-kupából.

Intertotó-kupa, első forduló, visszavágó:
Marek Dupnica (bolgár) - Videoton FCF 3-2 (2-0, 2-2) - ezüstgóllal
Dupnica, 1000 néző
A Videoton összeállítása: Turi - Vilotic (Ristic, 46.), Vochin, Koller - Szalai (Tereánszki-Tóth, 96.), Tóth B., Schwarz, Kóczián - Szabó T., Terjék, Magasföldi (Földes, 46.)
gól: Liubenov (29.), Dionisziev (42.), Mujiri (99.), illetve Földes (48., 62.)
sárga lap: Terjék (17.), Mudjiri (24.), Stoikov (57.), Bibiskov (94.), Kyuchukov (105.)

Az első, dunaújvárosi találkozón Kóczián már az 58. másodpercben ügyes fejessel juttatta vezetéshez a Siófokról érkezett Csank János csapatát, s most Szabó Tibor majdnem megismételte a bravúrt, a harmadik percben 24 méterről a felső lécre rúgott egy szabadrúgást. A bolgár bajnokságban kilencedik helyen zárt hazaiak az első félóra végén fejesgóllal szereztek vezetést, majd röviddel a szünet előtt ismét a levegőben maradt alul a Borsodi Ligában nyolcadik magyar együttes védelme.

A második játékrészben gyökeres fordulat következett, a Magasföldi József helyett beállt Földes Gábor fejjel, majd lábbal is betalált, így ledolgozta csapata hátrányát. Az alapjátékidő végéig már nem változott az eredmény, így következett a hosszabbítás.

A ráadásban ismét a bolgárok szereztek vezetést, Mujiri távolról talált a kapuba. Ezután a bolgárok csak a védekezésre összpontosítottak, s előnyüket meg is tartották, miután a vendégek csak egy nagyobb helyzetet dolgoztak ki, Terjék Lajos hét méterről a kapu mellé lőtt.