Vágólapra másolva!
Hétfőn járt le a szerződése és a délelőtti tréning után el is köszönt a társaktól Dragóner Attila, a Ferencváros válogatott védője. A centerhalfnak több külföldi ajánlata van, s bár szívesen maradt volna a Fradiban, a zöldek olyan szerződést kínáltak számára, amit ő nem fogadott el. A csapat korelnöke, Keller József ugyan még maradt, ám elmondása szerint már csak szerdáig látogatja az Üllői úti edzéseket, mivel az ő kontraktusa is lejár a klubnál.

A hétfő délelőtti tréning után elköszönt csapattársaitól Dragóner Attila. A Ferencváros labdarúgócsapatának védője a hét végéig több nyugat-európai együttesnél is próbajátékon vesz részt, majd ezután dönt, hol folytatja pályafutását. Elhelyezkedését megkönnyíti, hogy mivel lejárt az írásosos megállapodása az Üllői úton, az FTC-nek nem kell fizetnie leendő kenyéradójának, csupán a játékossal szükséges megegyeznie.

Dragóner posztjára a Fradi észt válogatott védőt szemelt ki, Andrei Stepanov, a Flora Tallinn labdarúgója hétfőn csatlakozik a kerethez. A másik próbajátékos, a kameruni Jeremie Njock a vízumára vár. A Stuttgarter Kickers csatára várhatóan a hét közepén érkezik meg Budapestre.

Egy másik ferencvárosi futballista, a csapat korelnöke, Keller József ugyan még nem köszönt el a többiektől, ám elmondása szerint már csak szerdáig látogatja az Üllői úti edzéseket, mivel az ő kontraktusa is lejár a klubnál. A Fradiban 1984 óta szereplő Keller ugyanis még meg akarja várni a Szeiler József vezérigazgatóval való találkozást, utóbbi ugyanis a teljes májusi prémiumra megbüntette az együttest lélektelen és eredménytelen játék okán.

A labdarúgók azonban nem fogadták el a büntetést, majd felvették a kapcsolatot dr. Horváth Gáborral, a Hivatásos Labdarúgók jogi képviselőjével. Az együttes tagjai hivatalos indoklást kérnek Szeilertől, azaz Keller ez ügyben szeretne még társai segítségére lenni. A rutinos védőnek egyébként több ajánlata is van idehaza, elvégre egy, netán két évet még játszani szeretne, majd tervei szerint vezetőként vagy edzőként térne vissza a Ferencvároshoz.

A Fradinál az rt. igazgatótanácsa kedden, napra pontosan két évvel Várszegi Gábor ferencvárosi szerepvállalása után, tartja ülését, a tulajdonviszonyok átalakulásáról dönthetnek. Információnk szerint Várszegi távozása biztosra vehető, a kérdés csak az, milyen kondíciókkal távozik az üzletember. Ugyanis amennyiben nem sikerül megegyezni az érvényes szerződést megszakítani, pontosabban ez ügyben újat kötni kívánó Várszegivel, úgy az új befektetőkkel vagy tulajdonosokkal sem tud tárgyalni a ferencvárosi vezérkar.

Bánki József